nieuws

In de hedendaagse digitale werkwereld nemen de eisen aan service voor gebruikers en klanten flink toe. Bedrijven hebben de wens om hier zo goed mogelijk op in te kunnen blijven spelen. Bijvoorbeeld met een efficiënte manier voor het verhuren van materieel door het gebruik van webshops.

Heeft uw materieelwerf al de mogelijkheid om materieel online te bekijken, bestellen of af te roepen? En is hier al een 1 op 1 integratie gelegd met uw administratie / ERP systeem (bijvoorbeeld: 4ps Construct)?

Momenteel ontwikkelt Be-Sync een nieuwe webapplicatie (WebApp) die onze bestaande webshop in verbeterde vorm gaat vervangen: de ‘Be-Sync Materieel WebApp’. Deze is inmiddels al door de organisaties Hurks Materieel en Klop Verhuur verkozen voor hun online materieeldienst.

De Be-Sync Materieel WebApp wordt volledig schaalbaar op de laptop, tablet en smartphone. Eenvoudig en overzichtelijk navigeren door bijvoorbeeld uw materieelhandboek wordt dan op elk mobiel apparaat mogelijk. Gebruiks- en klantvriendelijk, altijd en overal bij informatie over uw materieel.

Gebruik gaan maken van de Be-Sync Materieel WebApp betekent onder andere de volgende voordelen:

  • 24/7 online catalogus met materieel;
  • efficiënt zoeken van en naar materieel;
  • integraal bestellen van materieel, denk aan opties en alternatieven;
  • optimale ontsluiting van informatie uit bijvoorbeeld Microsoft Dynamics NAV;
  • de mogelijkheid tot overal bekijken en bestellen via een mobiel apparaat.

Be-Sync staat u graag te woord bij meer interesse voor de nieuwe innovatieve Be-Sync Materieel WebApp.

Email
LinkedIn
Twitter