SharePoint Online afdelings- en bedrijfsbreed documentenbeheer voor de bouwnijverheid

Gebruik uw Microsoft SharePoint Online omgeving om afdelingsgerichte documentensites met de juiste toegangen in te regelen. Deze Microsoft SharePoint Online omgevingen zijn altijd eenvoudig te benaderen vanuit uw intranet via zowel desktop en laptops als mobiele apparaten.

Microsoft SharePoint Online: de basis voor documentenbeheer

Microsoft SharePoint Online is gebruiksvriendelijk, laagdrempelig én betaalbaar waardoor het ook voor uw organisatie het ideale platform is voor veilig en efficiënt documentbeheer en samenwerken. Met een intranet op basis van SharePoint Online heeft iedereen altijd en overal toegang tot alle relevante documenten, bestanden, nieuwsberichten. Zo zorg u dat de hele organisatie slimmer samenwerkt en verhoogt u de betrokkenheid van uw medewerkers. Dankzij de krachtige zoekfunctie in Microsoft SharePoint vindt u altijd snel de informatie of collega die u zoekt, zelfs wanneer u zoekt op inhoud in documenten.

Meer weten?

Wilt u sneller de juiste documenten vinden en geen tijd verliezen met eindeloos zoeken naar de juiste informatie? Neem dan contact op met Be-Sync. Wij laten u graag zien hoe u zorgt voor afdelings- en bedrijfsbreed documentenbeheer met Microsoft SharePoint Online.

Over Be-Sync

Be-Sync is al meer dan 15 jaar dé proces- en integratiespecialist voor de bouw, GWW/infra en installatie. Wilt u stappen zetten richting werken in de cloud? Heeft u hulp nodig bij een betere adoptie van cloudwerken in uw organisatie of bent u op zoek naar moderne en geïntegreerde oplossingen rondom informatie- en documentmanagement? We ontwikkelen en implementeren specifieke IT-oplossingen op basis van het Microsoft 365 platform en helpen bedrijven zo bij het optimaal inrichten van een digitale werkplek op basis van Microsoft 365. Daarbij besteden wij uitgebreid aandacht aan efficiënt samenwerken, beveiliging, beheer (governance) en het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Benieuwd hoe wij dat doen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer!