Maatwerk apps voor de bouwnijverheid

Wilt u uw medewerkers ondersteunen met slimme apps en geautomatiseerde werkstromen, maar weet u niet hoe? Be-Sync helpt u graag met het ontwikkelen van maatwerk apps, op basis van het Microsoft Power Platform, onderdeel van uw Microsoft 365 licentie. Zo krijgt u meer flexibiliteit in uw bedrijfsprocessen.

Apps gebaseerd op Microsoft Power Apps

Microsoft Power Apps is één van de applicaties binnen het Microsoft Power Platform. Het Microsoft Power Platform bestaat uit vier low-code/no-code applicaties die u helpen bij het digitaliseren en automatiseren van uw bedrijfsprocessen. Wilt u meer weten over het Microsoft Power Apps of heeft u een idee voor een app maar wilt u dit liever uitbesteden? Be-Sync kijkt en denkt graag met u mee! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van Power Apps en helpen u graag met het ontwikkelen van handige maatwerk applicaties.

Apps voor 4PS Construct

Speciaal voor bedrijven in de bouwnijverheid die gebruik maken van het ERP 4PS Construct, ontwikkelden wij specifieke apps die volledig geïntegreerd deze totaaloplossing voor de bouw. Wilt u meer weten over deze specifieke apps of wilt u de mogelijkheden bespreken voor een maatwerk-applicatie die in verbinding staat met 4PS Construct? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Declaratie-app

Beeld u in, een app om declaratiebonnen te fotograferen en door te sturen naar 4PS Construct voor uw collega’s op de financiële administratie. Het was ooit duur maatwerk, maar dankzij de tools binnen het Microsoft Power Platform kan iedereen nu aan de slag met apps, automatisering en chatbots.

Meer weten?

Benieuwd hoe eenvoudige apps uw bedrijfsprocessen flexibel en slimmer maken? Neem contact op met Be-Sync en ontdek het Microsoft Power Platform.

Over Be-Sync

Be-Sync is al meer dan 15 jaar dé proces- en integratiespecialist voor de bouw, GWW/infra en installatie. Wilt u stappen zetten richting werken in de cloud? Heeft u hulp nodig bij een betere adoptie van cloudwerken in uw organisatie of bent u op zoek naar moderne en geïntegreerde oplossingen rondom informatie- en documentmanagement? We ontwikkelen en implementeren specifieke IT-oplossingen op basis van het Microsoft 365 platform en helpen bedrijven zo bij het optimaal inrichten van een digitale werkplek op basis van Microsoft 365. Daarbij besteden wij uitgebreid aandacht aan efficiënt samenwerken, beveiliging, beheer (governance) en het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Benieuwd hoe wij dat doen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer!