Microsoft SharePoint Online Intranet voor de bouwnijverheid

Biedt uw medewerkers een informatie- en communicatieplatform met een bedrijfsbreed intranet op basis van Microsoft SharePoint Online. Ideaal om uw medewerkers te informeren over het reilen en zeilen binnen het bedrijf en documentenbeheer per afdeling op te zetten. Maak van uw intranet hét startpunt van de werkdag.

Microsoft SharePoint Online verbindt uw medewerkers

Microsoft SharePoint Online is gebruiksvriendelijk, laagdrempelig én betaalbaar; het maakt deel uit van het Microsoft 365 platform. De kans is dus groot dat u al de benodigde licenties in huis heeft. Een intranet op basis van SharePoint Online is het ideale platform om uw medewerkers te informeren over alles wat er binnen en buiten uw organisatie plaatsvindt. Van CAO-berichten tot de succesvolle oplevering van een bouwproject en verjaardag, u vindt het allemaal terug op uw intranet. Door uw intranet op te bouwen rondom de specifieke afdelingen binnen uw bedrijf combineert u dit ook heel eenvoudig met documentenbeheer in SharePoint Online. Zo heeft iedere afdeling in geen tijd een veilige, online documentensite.

Geschikt voor iedere apparaat

Of u nu via uw laptop, tablet of mobiele telefoon naar het intranet gaat, de lay-out en functionaliteit is altijd optimaal en afgestemd op het gekozen device. Zo is uw intranet hét startpunt voor uw medewerkers aan het begin van de werkdag en biedt het verdere toegang tot uw andere bedrijfssystemen. Zo werkt u niet alleen slimmer en efficiënter, u verhoogt ook de betrokkenheid van uw medewerkers.

Meer weten?

Benieuwd hoe snel wij een volledig nieuw intranet inclusief een bedrijfsbreed en goed opgezet documentenbeheer voor u inrichten?  Neem contact op met Be-Sync en laat u verbazen. Onze referenties in de installatie-  en bouwbranche geven u een beeld hoe goed wij de branche kennen en hoe we samen een geweldig intranet voor u kunnen neerzetten.

Over Be-Sync

Be-Sync is al meer dan 15 jaar dé proces- en integratiespecialist voor de bouw, GWW/infra en installatie. Wilt u stappen zetten richting werken in de cloud? Heeft u hulp nodig bij een betere adoptie van cloudwerken in uw organisatie of bent u op zoek naar moderne en geïntegreerde oplossingen rondom informatie- en documentmanagement? We ontwikkelen en implementeren specifieke IT-oplossingen op basis van het Microsoft 365 platform en helpen bedrijven zo bij het optimaal inrichten van een digitale werkplek op basis van Microsoft 365. Daarbij besteden wij uitgebreid aandacht aan efficiënt samenwerken, beveiliging, beheer (governance) en het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Benieuwd hoe wij dat doen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer!