Slimmer samenwerken in de bouwnijverheid met Microsoft SharePoint Online

Microsoft SharePoint Online is dé toepassing voor documentbeheer en online samenwerken met collega’s en ketenpartners binnen het platform Microsoft 365. Met Microsoft SharePoint Online ondersteunt u online samenwerken met dynamische bedrijfs- of afdelingssites waarop u documenten deelt en bewaart, nieuws publiceert of agenda’s deelt. Dit alles maakt SharePoint Online het ideale raamwerk voor een modern intranet.

Verbind uw medewerkers met Microsoft SharePoint Online

Microsoft SharePoint Online is gebruiksvriendelijk, laagdrempelig én betaalbaar waardoor het ook voor uw organisatie het ideale platform is voor veilig en efficiënt documentbeheer en samenwerken. Met een intranet op basis van SharePoint Online heeft iedereen altijd en overal toegang tot alle relevante documenten, bestanden, nieuwsberichten. Zo zorgt u dat de hele organisatie slimmer samenwerkt en verhoogt u de betrokkenheid van uw medewerkers. Dankzij de krachtige zoekfunctie in Microsoft SharePoint vindt u altijd snel de informatie of collega die u zoekt, zelfs wanneer u zoekt op inhoud in documenten.

Microsoft SharePoint Online: 4 voordelen

Welke voordelen biedt Microsoft SharePoint Online uw bedrijf? We zetten 4 voordelen op een rij.

 • Verbind uw organisatie

  Met een SharePoint Online bedrijfssite verbetert u de interne communicatie en voorkomt u ruis binnen uw organisatie. Medewerkers weten nog sneller de juiste documenten en juiste collega’s te vinden en verliezen geen tijd met eindeloos zoeken naar de juiste informatie.

 • Online samenwerken en versiebeheer

  Gebruikt u Microsoft SharePoint Online voor het bewaren en delen van uw documenten en bestanden, dan hebben alle werknemers overal en altijd toegang tot hun digitale werkplek. Dankzij versiebeheer weet u altijd wie welke aanpassing doorvoerde en kunt u voorgaande versies van bestanden snel terugzetten.

 • Transformeer bedrijfsprocessen

  Verhoog de productiviteit door processen te digitaliseren: van meldingen en goedkeuringen, tot complexe geautomatiseerde werkstromen. Met behulp van SharePoint-lijsten en -bibliotheken, Microsoft Flow en Power Apps maak je digitale formulieren, werkstromen en aangepaste apps voor elk apparaat.

 • Veilig documenten delen met partners

  Microsoft SharePoint Online maakt het mogelijk documenten te delen met mensen buiten uw organisatie. U bepaalt wie toegang krijgt tot welke documenten, en wie bestanden mag bewerken of nieuwe documenten mag aanmaken. Zo werkt u veilig samen met partners, zonder de controle te verliezen op uw documenten.

Ontdek het Microsoft 365 platform

Microsoft Office is al jaren de meest gebruikte kantoorapplicatie ter wereld. Toch is Microsoft 365 meer dan een cloudversie van Office. Microsoft 365 is een Software as a Service (SaaS) dienst die bestaat uit het vertrouwde Office 365-pakket, SharePoint Online, Microsoft Teams, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security (EMS). Het bevat uitgebreide cloudopslag mogelijkheden, moderne securitytools om u te beschermen tegen cyberdreigingen en handige applicaties voor online vergaderen en samenwerken met collega’s en partners zoals Microsoft Teams en SharePoint Online.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een modern intranet op basis van Microsoft SharePoint Online? Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer!

Over Be-Sync

Be-Sync is al meer dan 15 jaar dé proces- en integratiespecialist voor de bouw, GWW/infra en installatie. Wilt u stappen zetten richting werken in de cloud? Heeft u hulp nodig bij een betere adoptie van cloudwerken in uw organisatie of bent u op zoek naar moderne en geïntegreerde oplossingen rondom informatie- en documentmanagement? We ontwikkelen en implementeren specifieke IT-oplossingen op basis van het Microsoft 365 platform en helpen bedrijven zo bij het optimaal inrichten van een digitale werkplek op basis van Microsoft 365. Daarbij besteden wij uitgebreid aandacht aan efficiënt samenwerken, beveiliging, beheer (governance) en het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Benieuwd hoe wij dat doen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer!