Maak kennis met Be-Sync

Be-Sync helpt organisaties met allerlei vraagstukken rondom online samenwerken en bedrijfsbreed informatie- en documentmanagement, al dan niet geïntegreerd in het ERP 4PS Construct. Be-Sync ontwerpt en implementeert innovatieve oplossingen op basis van het Microsoft 365 platform en helpt bedrijven bij het ontwikkelen van apps op basis van het Microsoft Power Platform. Altijd up-to-date, innovatief en kwalitatief. Be-Sync = Be Synchronized.

 

Over Be-Sync

Be-Sync zet zich al meer dan 15 jaar honderd procent in voor haar klanten en partners. Wij ondersteunen overwegend projectgeoriënteerde organisaties met procesefficiency en vraagstukken rondom digitalisering en ketenintegratie.

Project- en klantportalen, documentenbeheer en ketensamenwerking zijn belangrijke begrippen in onze onderneming. Al jaren zijn wij dé Microsoft 365 specialist voor de bouwsector en andere projectgeoriënteerde organisaties. Be-Sync staat voor Be Synchronized; het synchroniseren van informatie in de gehele samenwerkingsketen.

Be-Sync richt zich voornamelijk op de bouwsector maar de laatste jaren krijgen wij steeds meer vragen uit andere sectoren. Wij ondersteunen ook deze bedrijven graag met onze kennis en ervaring. Be-Sync heeft een uitgebreid pakket van producten en diensten om u te helpen, wij vertellen u daar graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Microsoft 365: uw digitale werkplek

Microsoft Office is al jaren de meest gebruikte kantoorapplicatie ter wereld. Omdat werken in de cloud inmiddels niet meer weg te denken is uit het bedrijfsleven, speelt Microsoft hier handig op in met de abonnementsdienst, Microsoft 365. Deze Software as a Service (SaaS) dienst bestaat uit het vertrouwde Office 365-pakket, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security (EMS). Het bevat uitgebreide cloudopslagmogelijkheden, moderne securitytools om u te beschermen tegen cyberdreigingen en handige applicaties voor online vergaderen en samenwerken met collega’s en partners.

Maak kennis met Microsoft 365

Meer weten?

Benieuwd hoe Be-Sync de bouwnijverheid helpt met efficiënt online samenwerken en informatie uitwisselen met Microsoft 365? Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer!

Be-Sync en 4PS: partners voor de bouwnijverheid

Sinds 2020 maakt Be-Sync onderdeel uit van 4PS. 4PS ontwikkelt, implementeert en onderhoudt al 20 jaar standaard softwareoplossingen voor de bouw, GWW en installatietechniek. De gestandaardiseerde software 4PS Construct  draait op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. Door deze krachtige organisaties samen te voegen willen wij onze klanten ondersteunen met alle Microsoft-producten, diensten en platforms. Zo kunnen wij onze klanten en toekomstige klanten nog beter bedienen met onze producten en diensten. Zo bouwen we samen verder aan het succesverhaal van Be-Sync.

Naar 4PS website