Zelf apps bouwen, rapportages maken of werkstromen automatiseren met het Microsoft Power Platform

Het Microsoft Power Platform is een low-code/no-code platform waarmee u zelf bedrijfsprocessen digitaliseert en automatiseert; geen programmeerkennis vereist! Het platform bestaat uit vier applicaties Power Apps, Power Automate, Power Virtual Agents en Power BI. Benieuwd naar de voordelen van het Power Platform voor bedrijven in de bouw, GWW/infra of installatiebranche? Be-Sync kijkt en denkt graag met u mee!

Ervaar de kracht van het Microsoft Power Platform

Het Microsoft Power Platform bestaat uit vier low-code/no-code applicaties die u helpen bij het digitaliseren en automatiseren van uw bedrijfsprocessen. Zo is het mogelijk om data uit verschillende databronnen te combineren in één mooi dashboard, zelf een interactieve chatbot te bouwen om vaak gestelde vragen van collega’s te beantwoorden of een app te ontwikkelen die collega’s helpt bij het reserveren van een werkplek.

Wilt u meer weten over het Microsoft Power Platform voor de bouw-, installatie- of GWW-branche? Be-Sync kijkt en denkt graag met u mee!

3 voordelen van Microsoft Power Platform voor de bouw, GWW en installatie

Benieuwd naar de voordelen van het Microsoft Power Platform? We zetten 3 voordelen op een rij.

  • Digitaliseer bedrijfsprocessen

    Gebruik het Power Platform om traditionele bedrijfsprocessen te transformeren in moderne oplossingen voor uw bedrijf. Gebruik data uit bijvoorbeeld het ERP-systeem 4PS Construct om digitale werkbonnen aan te bieden via een Power App of maak zelf dynamische dashboards met Power BI.

  • Breng al uw databronnen samen

    Het Power Platform staat in verbinding met uw bedrijfsdata dankzij honderden beschikbare connectoren en de Microsoft Common Data Service.

  • Laagdrempelig en gebruiksvriendelijk

    Het Power Platform is intuïtief, laagdrempelig en gebruiksvriendelijk. Klik en sleep elementen en bouwstenen bij elkaar en bouw zo zelf een app zonder één regel code te schrijven of bouw zelf rapporten met behulp van honderden templates.

Microsoft Power Apps: zelf apps bouwen

Microsoft Power Apps is één van de applicaties binnen het Microsoft Power Platform. Het Microsoft Power Platform bestaat uit vier low-code/no-code applicaties die u helpen bij het digitaliseren en automatiseren van uw bedrijfsprocessen. Zo is het mogelijk om data uit verschillende databronnen te combineren in één mooi dashboard of zelf een interactieve chatbot te bouwen om vaak gestelde vragen van collega’s te beantwoorden.

Wilt u meer weten over het Microsoft Power Apps of heeft u een idee voor een app maar wilt u dit liever uitbesteden? Be-Sync kijkt en denkt graag met u mee! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van Power Apps en helpen u graag met het ontwikkelen van handige maatwerk applicaties.

Haal meer uit uw data met Power BI

Met Microsoft Power BI brengt u data uit verschillende databronnen samen en visualiseert u deze data in mooie dashboards en handige rapportages. Zo brengt u in slechts een aantal muisklikken data uit een ERP zoals 4PS Construct samen met data uit Google Analytics. Met Power BI verbindt u verschillende databronnen aan elkaar, dit zorgt ervoor dat u altijd real-time data in uw rapportages en dashboards ziet. U hoeft helemaal geen data-expert te zijn om met Power BI aan de slag te gaan, de vele rapportage- en dashboard-templates helpen u in snel op weg. Met Power BI hoeft u niet langer rapportages maandelijks rond te mailen, deel uw online rapportages met de stakeholders en iedereen heeft altijd real-time inzicht in de huidige stand van zaken.

Aan de slag met Power Automate!

Microsoft Power Automate, voorheen Microsoft Flow, maakt het mogelijk om repetitieve en tijdrovende processen en taken te automatiseren met behulp van werkstromen. Denk hierbij aan het automatisch versturen van een e-mailnotificatie naar de binnendienst, elke keer als er een nieuwe prospect wordt aangemaakt in het CRM. Benieuwd welke kant-en-klare werkstromen Microsoft voor u heeft klaar staan? Neem dan ook even een kijkje in de template-bibliotheek.

Net zoals alle andere onderdelen van het Microsoft Power Platform is ook Power Automate een low-code/no-code toepassing en koppelt het naadloos met alle Microsoft-applicaties zoals het ERP-pakket 4PS Construct of Microsoft Teams.

Meer weten?

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van het Microsoft Power Platform voor uw bedrijf in de bouw, GWW/infra of installatiebranche? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer.

Over Be-Sync

Be-Sync is al meer dan 15 jaar dé proces- en integratiespecialist voor de bouw, GWW/infra en installatie. Wilt u stappen zetten richting werken in de cloud? Heeft u hulp nodig bij een betere adoptie van cloudwerken in uw organisatie of bent u op zoek naar moderne en geïntegreerde oplossingen rondom informatie- en documentmanagement? We ontwikkelen en implementeren specifieke IT-oplossingen op basis van het Microsoft 365 platform en Microsoft Power Platform. Wij helpen bedrijven in de bouw bij het optimaal inrichten van een digitale werkplek op basis van Microsoft 365. Daarbij besteden wij uitgebreid aandacht aan efficiënt samenwerken, beveiliging, beheer (governance) en het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Benieuwd hoe wij dat doen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer!