Zelf apps bouwen, rapportages maken of werkstromen automatiseren met het Microsoft Power Platform

Het Microsoft Power Platform is een low-code platform waarmee wij sneller bedrijfsprocessen voor u digitaliseren en automatiseren. Het platform bestaat uit vier applicaties Power Apps, Power Automate, Power Virtual Agents en Power BI. Benieuwd naar de voordelen van het Power Platform voor bedrijven in de bouw, GWW/infra of installatiebranche? Be-Sync kijkt en denkt graag met u mee!

Neem contact op!

Ervaar de kracht van het Microsoft Power Platform

Het Microsoft Power Platform bestaat uit vier low-code applicaties die helpen bij het digitaliseren en automatiseren van uw bedrijfsprocessen. Zo is het mogelijk om data uit verschillende databronnen te combineren in één mooi dashboard, een interactieve chatbot te bouwen om vaak gestelde vragen van collega’s te beantwoorden of een app te laten ontwikkelen die collega’s helpt bij het reserveren van een werkplek.

Wilt u meer weten over het Microsoft Power Platform voor de bouw-, installatie- of GWW-branche? Be-Sync kijkt en denkt graag met u mee!

3 voordelen van Microsoft Power Platform voor de bouw, GWW en installatie

Benieuwd naar de voordelen van het Microsoft Power Platform? We zetten 3 voordelen op een rij.

  • Digitaliseer bedrijfsprocessen

    We zetten het Power Platform in om traditionele bedrijfsprocessen te transformeren in moderne oplossingen voor uw bedrijf. Gebruik data uit bijvoorbeeld het ERP-systeem 4PS Construct om digitale werkbonnen aan te bieden via een Power App of maak zelf dynamische dashboards met Power BI.

  • Breng al uw databronnen samen

    Het Power Platform staat in verbinding met uw bedrijfsdata dankzij honderden beschikbare connectoren en de Microsoft Dataverse.

  • Laagdrempelig en gebruiksvriendelijk

    Ontwikkelen met het Power Platform is laagdrempelig en gebruiksvriendelijk. Hierdoor zijn wij in staat veel sneller digitale oplossingen voor u te ontwikkelen. Dat betekent een snelle doorlooptijd en lagere kosten!

Microsoft Power Apps: snel processen digitaliseren

Om handmatige bedrijfsprocessen efficiënter in te richten, heeft Microsoft het Power Apps-platform geïntroduceerd. Daarmee bouwen wij sneller bedrijfsapps die verbinding maken met uw bedrijfsdata om processen te automatiseren. Omdat Power Apps een onderdeel is van het Microsoft Power Platform, heeft het een naadloze integratie met andere Microsoft-programma’s. Zo verzamelt u gemakkelijk informatie via een zelfgebouwde app en visualiseert u de data in een dashboard met Microsoft Power BI.

Haal meer uit uw data met Power BI

Microsoft Power BI brengt data uit verschillende databronnen samen en geeft deze data weer in mooie dashboards en handige rapportages. Combineer bijvoorbeeld data uit uw ERP-systeem 4PS Construct met data uit Google Analytics. Power BI verbindt verschillende databronnen aan elkaar, dit zorgt voor real time inzicht in uw data. U hoeft helemaal geen data-analist te zijn om met Power BI aan de slag te gaan, de vele rapportage- en dashboard-templates helpen u in snel op weg.

Aan de slag met Power Automate!

Microsoft Power Automate maakt het mogelijk om repetitieve en tijdrovende processen en taken te automatiseren met behulp van werkstromen. Denk hierbij aan het automatisch versturen van een e-mailnotificatie naar de binnendienst, elke keer als er een nieuwe prospect wordt aangemaakt in het CRM. Net zoals alle andere onderdelen van het Microsoft Power Platform is ook Power Automate een low-code en koppelt het naadloos met alle Microsoft-applicaties zoals het ERP-pakket 4PS Construct of Microsoft Teams.

Microsoft Power Virtual Agent

Met behulp Microsoft Power Virtual Agent bouwen wij in een korte tijd chatbots op maat om vragen van klanten of medewerkers te beantwoorden. Zo’n chatbot geeft antwoord op vaak terugkerende vragen waardoor collega’s meer tijd hebben voor het beantwoorden van complexere vragen van klanten of collega’s.

Meer weten?

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van het Microsoft Power Platform voor uw bedrijf in de bouw, GWW/infra of installatiebranche? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer.

Over Be-Sync

Be-Sync is al meer dan 15 jaar dé proces- en integratiespecialist voor de bouw, GWW/infra en installatie. Wilt u stappen zetten richting werken in de cloud? Heeft u hulp nodig bij een betere adoptie van cloudwerken in uw organisatie of bent u op zoek naar moderne en geïntegreerde oplossingen rondom informatie- en documentmanagement? We ontwikkelen en implementeren specifieke IT-oplossingen op basis van het Microsoft 365 platform en Microsoft Power Platform. Wij helpen bedrijven in de bouw bij het optimaal inrichten van een digitale werkplek op basis van Microsoft 365. Daarbij besteden wij uitgebreid aandacht aan efficiënt samenwerken, beveiliging, beheer (governance) en het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Benieuwd hoe wij dat doen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer!