Intermaris klaar voor de toekomst met opslag in de cloud

“Klaar voor de toekomst met opslag in de Cloud met betere samenwerkingsprogramma’s, gebruik makend van de rekenkracht van lokale programma’s, was onze wens. Dit kan met Office 365, want op die manier zijn we altijd up-to-date en kunnen we makkelijker, sneller en beter met elkaar communiceren en samenwerken. De geïntegreerde Office 365 applicaties en diensten, zoals Microsoft Teams, SharePoint, OneDrive, Yammer en Onenote helpen ons daarbij”, vertelt Edwin Nijssen, Adviseur Informatisering en Automatisering bij Intermaris.

Logo Intermaris

Over Intermaris

Intermaris is een volkshuisvester! Wij bieden de vaak kwetsbare mensen met een laag inkomen betaalbare woningen en een aangename woonomgeving. Dat is onze taak; nu en in de toekomst! Wij verhuren ruim 17.000 sociale huurwoningen, appartementen en garageboxen. Intermaris is actief in de regio’s West-Friesland (Hoorn) en Waterland (Purmerend en Monnickendam), heeft een wisselend aanbod aan woningen en heeft het KWH-Huurlabel en KWH-participatielabel.

De samenwerking met Be-Sync

Onlangs zijn we live gegaan met Office 365. Be-Sync heeft samen met Xcellent ICT Groep het project ‘Maximaal Digitaal’ succesvol afgerond. Be-Sync heeft implementatie van de diensten SharePoint (Intranet), OneDrive, Yammer en Microsoft Teams​ voor haar rekening genomen en was verantwoordelijk voor de begeleiding, inrichting, governance en de training van de medewerkers.

Be-Sync heeft een iteratieve aanpak gehanteerd, waarin we samen op een interactieve wijze onze behoeftes hebben kunnen vertalen naar een online samenwerkingsplatform. In dit platform hebben we toegang tot al onze dagelijkse programma’s en actuele informatie en kunnen we b.v. facilitaire meldingen aanmelden en opvolgen. De medewerkers zijn nu in staat om snel elkaar te bereiken en kunnen efficiënt belangrijke informatie en documenten met elkaar delen.

Wij zijn blij met de stap naar de cloud en Be-Sync heeft ons goed geholpen en ontzorg. Wij danken Be-Sync voor de inzet en het resultaat en we zijn blij met de huidige samenwerking.

  • Deel dit artikel: