Ontdek alle mogelijkheden binnen Microsoft 365 voor de bouwnijverheid

Het Microsoft 365 platform telt ontelbaar veel mogelijkheden en toepassingen. Welke zijn voor uw bedrijf interessant? Hoe zet u de verschillende onderdelen binnen het Microsoft 365 platform het beste in binnen uw bedrijf? Be-Sync kijkt graag met u mee. Samen met u nemen we het Microsoft 365 platform onder de loep en onderzoeken we welke onderdelen binnen Microsoft 365 u en uw collega’s efficiënter laten werken.

Microsoft 365: de digitale werkplek voor de bouwnijverheid

Microsoft 365 is zoveel meer dan een online versie van Office. Deze Software as a Service (SaaS) dienst bestaat uit het vertrouwde Office 365-pakket, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security (EMS) en tal van extra toepassingen die online (samen)werken ondersteunen. Het bevat uitgebreide cloudopslagmogelijkheden, moderne securitytools om u te beschermen tegen cyberdreigingen en handige applicaties voor online vergaderen en samenwerken met collega’s en partners zoals Microsoft Teams en SharePoint Online.

Waaruit bestaat Microsoft 365?

Microsoft 365 is een compleet productiviteitsplatform dat bestaat uit een uitgebreide verzameling van toepassingen die uw bedrijf helpen bij het inrichten van veilig en efficiënt online werken en samenwerken in de bouwnijverheid. Het platform bestaat uit onder andere:

  • Office 365 apps: Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook
  • Samenwerkingsplatform Microsoft Teams
  • Online opslagmogelijkheden met SharePoint Online en OneDrive
  • Efficiënter werken met Planner, To Do en Outlook Today
  • Talloze extra applicaties zoals Sway, Stream, Forms en Yammer
  • Uitgebreide securitytools en apparaatbeheer

Aan de slag met Microsoft 365!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en toepassingen binnen het Microsoft 365 platform? Weet u niet welke applicaties u wel of niet moet gebruiken? Be-Sync kijkt en denkt graag met u mee!

Over Be-Sync

Be-Sync is al meer dan 15 jaar dé proces- en integratiespecialist voor de bouw, GWW/infra en installatie. Wilt u stappen zetten richting werken in de cloud? Heeft u hulp nodig bij een betere adoptie van cloudwerken in uw organisatie of bent u op zoek naar moderne en geïntegreerde oplossingen rondom informatie- en documentmanagement? We ontwikkelen en implementeren specifieke IT-oplossingen op basis van het Microsoft 365 platform en helpen bedrijven zo bij het optimaal inrichten van een digitale werkplek op basis van Microsoft 365. Daarbij besteden wij uitgebreid aandacht aan efficiënt samenwerken, beveiliging, beheer (governance) en het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Benieuwd hoe wij dat doen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer!