Nieuws

Nieuw in BIP: trajecten en trajectoffertes

Tijd voor een update over ons documentmanagementsysteem: het Be-Sync Informatie Portaal (BIP). Wil je weten waar wij samen met onze klanten en 4PS collega’s hard aan werkten de afgelopen tijd? Lees dan snel verder en ontdek hoe de toekomst voor BIP eruitziet.

 

Eerst een solide basis neerleggen

Projecten en servicelocaties vormen op dit moment de basis van ons documentmanagementsysteem BIP. Sinds de introductie van BIP investeerden wij daarom veel in het optimaliseren en het toevoegen van functionaliteiten rondom deze twee BIP-pijlers. We ontwikkelden bijvoorbeeld de BIP Zoek-App. En BIP herkent nu ook e-mailberichten en verwerkt eigenschappen van e-mails in de metadata van SharePoint. Deze inspanningen zorgden ervoor dat BIP nu een stabiele en veilige oplossing is voor samenwerken met ketenpartners in documenten voor projecten en servicelocaties. BIP vormt zo al de basis voor een compleet projectendossier, maar het is nu tijd om daar een derde pijler aan toe te voegen.

Verwacht in Q2: trajecten en trajectoffertes

In nauwe samenwerking met een aantal van onze BIP-klanten en de collega’s van 4PS werkten we de afgelopen maanden hard aan de introductie van Trajecten en Trajectoffertes in BIP. De komende tijd voegen wij deze module toe aan BIP en starten we met een uitgebreid testtraject. Eventuele bugs en issues pakken we onmiddellijk op. Ons doel is om deze nieuwe module medio Q2 beschikbaar te stellen voor onze klanten.

“Van projectontwikkeling tot beheer en onderhoud: je brengt jouw documentenbeheer op orde met het Be-Sync Informatie Portaal. En dat allemaal gefaciliteerd in jouw eigen Microsoft 365-omgeving.”
Paul Eijskoot, productmanager BIP bij Be-Sync.

Meer weten over BIP?

Het Be-Sync Informatie Portaal (BIP) is een DMS op basis van Microsoft SharePoint Online. BIP sluit volledig aan op de totaaloplossing 4PS Construct. We bouwden BIP om bedrijven in de bouw, GWW en installatie efficiënter, veiliger en sneller documenten te laten delen met collega’s en ketenpartners. Daarbij maken we handig gebruik van de door jou voor gedefinieerde SharePoint-templates. Zo zet je in slechts een paar muisklikken een projectensite op gerelateerd aan bijvoorbeeld een nieuw(e) project of servicelocatie uit 4PS Construct.

Wil je meer weten over het BIP? Neem dan contact op met Luuk; hij laat je graag kennismaken met onze documentmanagementoplossing geïntegreerd met 4PS Construct.

  • Deel dit bericht