BIP: Document Management Software (DMS) geïntegreerd met 4PS Construct voor de bouwnijverheid

Met het Be-Sync Informatie Portaal (BIP) biedt u uw eigen organisatie én uw (keten)partners een goed beveiligd en gestructureerd document management systeem voor de bouw, ook benaderbaar vanuit uw ERP systeem 4PS Construct. Met het Be-Sync Informatie Portaal (BIP) brengt u alle relevante documenten samen in een project- of servicelocatie website. Veilig, snel, altijd up-to-date en 100% papierloos!

Neem contact met ons op

Altijd de juiste documenten bij de hand

In de bouw, GWW/infra en installatietechniek is geen dag hetzelfde en dat heeft ook impact op uw documenten. Projectplanningen worden bijgewerkt, tekeningen veranderen en processen worden geoptimaliseerd. Het is daarom belangrijk dat uw medewerkers altijd toegang hebben tot de meest actuele versie van uw documenten. Dat regelt u met een document management software op maat van de bouwnijverheid. Zo voorkomt u dat collega’s met verouderde informatie aan de slag gaan. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk dan deze animatie.

Efficiënt en veilig documenten delen binnen uw organisatie

In de bouwnijverheid is geen dag hetzelfde en dit heeft ook invloed op uw documenten. Projectplanningen worden bijgewerkt, tekeningen veranderen en processen worden geoptimaliseerd. Het is daarom belangrijk dat medewerkers en partners altijd toegang hebben tot de meest actuele versie van documenten. Met de juiste document management software heeft u dat zo voor elkaar.

 • Naadloze integratie met 4PS Construct

  BIP integreert documenten rondom in 4PS Construct aangemaakte projecten of servicelocaties op gestructureerde wijze in één centrale omgeving in
  SharePoint Online. Zo heeft u één centrale locatie waar alle project- en service-informatie te vinden is.

 • Grip en controle op uw projecten

  Leg in een template een eenduidige project of servicelocatie documentenstructuur vast. Deze templates vormen de basis van uw SharePoint Online omgevingen. Het BIP werkt met subsites (‘hoofdmappen’ of ‘projectfases’) en met bibliotheken (‘bestandsmappen’).

 • Flexibele en eenvoudige inrichting

  Maak in enkele muisklikken een SharePoint Online omgeving voor uw projecten of servicelocaties op basis van zelf gedefinieerde templates. Gebruikersrollen, beveiligingen en toegangsrechten tot uw documenten legt u vast in deze templates.

 • Veilig informatie delen met ketenpartners

  U definieert in BIP welke documentbibliotheken ketenpartners mogen inkijken, bewerken of aanvullen. Zo houdt u grip op uw documenten en ketenpartners krijgen alleen informatie te zien die voor hen relevant is.

Hoe werkt het Be-Sync Informatie Portaal (BIP)?

Waarschijnlijk heeft u al Microsoft 365 licenties in huis en gebruikt u, naast de bekende Office applicaties, Microsoft SharePoint Online voor het bewaren, beveiligen en delen van documenten in uw organisatie. Het Be-Sync Informatie Portaal maakt handig gebruik van de uitgebreide functionaliteiten van Microsoft SharePoint Online. Op basis van vooraf gedefinieerde templates zet u in slechts een paar muisklikken een volledige project- of servicelocatie SharePoint Online omgeving online op waar u alle documenten samenbrengt. U bepaalt wie toegang krijgt tot deze omgeving, welke informatie ze mogen inzien en bewerken. Zo faciliteert u snel en veilig samenwerken met collega’s én partners! Dankzij het BIP hoeft u niet te investeren in een apart document management software en na te denken over een integratie met uw ERP 4PS Construct.

U brengt documenten uit 4PS Construct en onder andere Office 365 en CAD-software samen in één project- of servicelocatie omgeving binnen SharePoint Online. Zo deelt u snel en eenvoudig informatie met collega’s en partners. Alle stakeholders hebben vanaf elk device altijd real-time inzicht in de juiste informatie. Dankzij het aan 4PS Construct gekoppelde document management software voor de bouw heeft u altijd één versie van de waarheid. Dat werkt een stuk efficiënter en voorkomt fouten door onjuiste of verouderde informatie. Bent u klaar eenvoudiger en slimmer documentmanagement voor de bouwnijverheid? Tijd voor BIP!

Meer weten?

Wilt u meer weten over geïntegreerd documentmanagement met 4PS Construct? Neem contact met ons op!

Over Be-Sync

Be-Sync is al meer dan 15 jaar dé proces- en integratiespecialist voor de bouw, GWW/infra en installatie. Wilt u stappen zetten richting werken in de cloud? Heeft u hulp nodig bij een betere adoptie van cloudwerken in uw organisatie of bent u op zoek naar moderne en geïntegreerde oplossingen rondom informatie- en documentmanagement? We ontwikkelen en implementeren specifieke IT-oplossingen op basis van het Microsoft 365 platform en helpen bedrijven zo bij het optimaal inrichten van een digitale werkplek op basis van Microsoft 365. Daarbij besteden wij uitgebreid aandacht aan efficiënt samenwerken, beveiliging, beheer (governance) en het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Benieuwd hoe wij dat doen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer!