Veilig online samenwerken met onderaannemers en partners - klantverhaal Wijco Bau

Online samenwerken is niet langer weg te denken bij bedrijven. Ook bij Wijco Bau was men op zoek naar een passende oplossing om online samen te werken met de vele onderaannemers rondom lopende projecten. Lees hier hoe Be-Sync samen met Wijco Bau in een recordtijd een veilig platform voor samenwerken inrichtte met Microsoft 365 en Microsoft Teams.

Over Wijco Bau

Wijco Bau is een jonge Duitse onderneming met Nederlands DNA, actief op de Duitse markt. Samen met een uitgebreid netwerk van partners en onder aannemers helpen ze hun opdrachtgevers met allerlei bouwprojecten; van het verduurzamen van supermarkten tot het bouwen van nieuwbouwappartementen.

Veilig en efficiënt samenwerken in Microsoft Teams

Online samenwerken is niet langer weg te denken bij bedrijven. Ook bij Wijco Bau was men op zoek naar een passende oplossing om online samen te werken met de vele onderaannemers rondom lopende projecten.

Wilt u weten hoe Wijco Bau samen met Be-Sync een manier vond om efficiënter en veiliger online samen te werken met de tools binnen het  Microsoft 365 platform? Download dan het volledige klantverhaal hier!

Lees het klantverhaal.

  • Deel dit artikel: