Advies en training

Be-Sync biedt u professioneel advies over hoe u alle Microsoft 365 mogelijkheden optimaal gebruikt. Be-Sync helpt u ook bij het goed inrichten van het beheer (governance) rondom het gebruik van Microsoft 365.

Microsoft 365: advies en training

U wilt natuurlijk zoveel mogelijk halen uit uw Microsoft 365 investering. Daarom is het belangrijk dat al uw medewerkers goed met de toepassingen kunnen werken en dat u grip houdt op het platform. Be-Sync helpt u bij het trainen van uw medewerkers in Microsoft 365 en staat u bij met advies rondom regels, verantwoordelijkheden en procedures bij het werken met Microsoft 365. Wij nemen uw huidige governance onder de loep en werken samen met u naar een veiligere Microsoft 365 of wij helpen u bij het opzetten van een doordacht governanceplan.

Meer weten?

Wilt u uw medewerkers optimaal laten werken met Microsoft 365? Wilt u zeker weten dat u alle rechten, verantwoordelijkheden en rollen in Microsoft 365 goed regelt? Neem dan contact met u op, wij helpen u graag op weg!

Over Be-Sync

Be-Sync is al meer dan 15 jaar dé proces- en integratiespecialist voor de bouw, GWW/infra en installatie. Wilt u stappen zetten richting werken in de cloud? Heeft u hulp nodig bij een betere adoptie van cloudwerken in uw organisatie of bent u op zoek naar moderne en geïntegreerde oplossingen rondom informatie- en documentmanagement? We ontwikkelen en implementeren specifieke IT-oplossingen op basis van het Microsoft 365 platform en helpen bedrijven zo bij het optimaal inrichten van een digitale werkplek op basis van Microsoft 365. Daarbij besteden wij uitgebreid aandacht aan efficiënt samenwerken, beveiliging, beheer (governance) en het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Benieuwd hoe wij dat doen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer!