Van den Biggelaar Groep: implementeren met behulp van een agile aanpak

Van den Biggelaar GroepMicrosoft SharePoint Online is geweldig als samenwerkings- en communicatieplatform.

“Om de communicatie over de bedrijven heen te verbeteren hebben wij, samen met Be-Sync, SharePoint als hét samenwerkings- en communicatieplatform succesvol geïmplementeerd. Het SharePoint portaal wordt zowel gebruikt als een intranet, projectenportaal en ontsluiting met onze buitenlandse partners. Be-Sync heeft dit project begeleid, uitgevoerd en heeft ons ontzorgd. Kenmerkend voor Be-Sync is de goede prijs/kwaliteit verhouding, afspraak is afspraak en de servicegerichtheid.”

Ugo van Hout – ICT Coördinator Biggelaar Groep

Over Van den Biggelaar Groep

De Biggelaar Groep is vandaag de dag breed vertegenwoordigd in de Nederlandse bouw en infrastructuur. Jaarlijks realiseren de werkmaatschappijen binnen de groep vele uitdagende projecten voor diverse klanten. Wat bijna zestig jaar geleden begon als een transportbedrijf, groeide uit tot een succesvolle organisatie in de landelijke bouwwereld. Ons geheim? Betrouwbaarheid en samenwerking, gecombineerd met klantgerichtheid.

Goede samenwerking met opdrachtgevers en onderaannemers faciliteren

Vanwege de groei is het enerzijds belangrijk om een goede communicatie te blijven bewerkstelligen tussen de verschillende werkmaatschappijen binnen de groep, anderzijds is een goede samenwerking met opdrachtgevers en onderaannemers essentieel voor een goede (internationale) bedrijfsvoering.

Be-Sync heeft een iteratieve aanpak gehanteerd, waarin we samen op een interactieve wijze onze behoeftes hebben kunnen vertalen naar een online samenwerkingsplatform, waarvoor onze mensen uiteindelijk werden opgeleid. Zodoende resulteerde dit in het platform waarnaar wij op zoek waren, in de vorm van het ontwikkelde intranet en projectenportaal in SharePoint. Dit is de basis voor een goed presterende uniforme omgeving, met altijd en overal toegang tot de juiste informatie en iedereen is op de hoogte van de ontwikkelingen van zusterbedrijven. Kortom, we zijn klaar voor de toekomst en wij kijken uit naar de verdere samenwerking met Be-Sync.

  • Share this page: