Nieuws

Be-Sync timmert hard aan de weg als de Microsoft 365 specialist voor de bouwnijverheid

Wat gaat de tijd snel… Het jaar is inmiddels al bijna halverwege, een mooi moment om terug te blikken op enkele mooie en leerzame projecten waar Be-Sync dit jaar aan werkt. Benieuwd welke bedrijfsprocessen Be-Sync bij verschillende bedrijven in de bouwnijverheid digitaliseert met Microsoft 365 oplossingen? U leest het hier!

 

Qbuild kiest voor het Be-Sync Informatie Portaal

Qbuild is actief in Renovatie & Onderhoud, totaalonderhoud, mutatieonderhoud, dakwerken, elektra en installatietechniek en calamiteiten herstel. Om  grip te houden op alle werkzaamheden en projecten binnen deze verschillende bedrijfstakken, maken zij gebruik van het ERP-pakket 4PS Construct. Om in de toekomst nóg beter samen te werken met collega’s en ketenpartners gaf Qbuild Be-Sync de opdracht voor het implementeren van het Be-Sync Informatie Portaal (BIP). Dit DMS is volledig geïntegreerd met 4PS Construct en helpt bedrijven in de bouwnijverheid om grip te krijgen op alle documentenstromen binnen de organisatie. Klik hier om meer te lezen over BIP.

De Groot en Visser en Strukton Rail ontdekken de voordelen van Microsoft Power Apps

De Be-Sync Microsoft Power Platform experts werkten de laatste tijd hard aan de ontwikkeling van Power Apps voor bouwbedrijf De Groot en Visser en GWW-bedrijf Strukton Rail.

De Groot en Visser zocht een eenvoudige en laagdrempelige manier om ongeplande voorvallen tijdens een proces of project vast te leggen. De oplossing: een handige Power App die projectverantwoordelijken meldingen laat registreren die daarna onmiddellijk afgehandeld kunnen worden in 4PS Construct. Het voordeel van Power Apps? Be-Sync ontwikkelde deze app in slechts zes weken! Dat smaakte naar meer, want inmiddels onderzoekt Be-Sync samen met De Groot en Visser of met behulp van het Microsoft Power Platform meer processen kunnen gedigitaliseerd worden.

Bij Strukton Rail werken Be-Sync, 4PS en medewerkers van Strukton Rail samen aan de ontwikkeling van een app voor het boeken van productiestanden op materieel. Voor Strukton Rail is het geen eerste kennismaking met het Microsoft Power Platform, zij gingen eerder al aan de slag met het laagdrempelige ontwikkelplatform en hebben inmiddels expertise in-house. Door de ervaring van Strukton Rail te combineren met de kennis van 4PS en Be-Sync, ontstaat een mooie app op die naadloos integreert met 4PS Construct.

Documentenbeheer in Microsoft SharePoint Online opzetten voor Jos Scholman

Be-Sync helpt niet alleen klanten van 4PS met hun verdere digitalisering, ook wanneer u geen gebruik maakt van 4PS Construct kunt u bij Be-Sync terecht. Zo gaf GWW-bedrijf Jos Scholman Be-Sync de opdracht voor het opzetten van een document managementsysteem in Microsoft SharePoint Online. Samen met de interne projectgroep bouwt Be-Sync een uniek DMS waarbij medewerkers bij Jos Scholman op basis van sjablonen snel nieuwe projectensites in SharePoint Online kunnen opzetten.

Bent u nieuwsgierig of Be-Sync met het Microsoft Power Platform ook processen in uw organisatie kan digitaliseren? Of wilt u meer weten over een DMS op maat van de bouwnijverheid, al dan niet gekoppeld aan 4PS Construct? Neem dan contact met ons op! Onze experts komen graag een keertje langs.

  • Deel dit bericht