Microsoft Teams: veilig samenwerken, vergaderen en documenten delen

Microsoft Teams is de hub voor samenwerken en communiceren met collega’s en partners. Het is een gebruiksvriendelijke, veilige en geïntegreerde oplossing binnen uw Microsoft 365 omgeving, u hoeft dus niet te investeren in extra softwareDoor Microsoft Teams te gebruiken als samenwerkingsplatform biedt u uw medewerkers niet alleen tools voor online vergaderen en chatten, u zorgt ook voor efficiënter samenwerken en documenten delen. U hoeft niet langer revisies van documenten eindeloos heen-en-weer te mailen, u deelt het bestand via Teams met alle betrokkenen en werkt voortaan samen in één document. Handig toch? 

Microsoft 365: uw digitale werkplek

Microsoft Teams is onderdeel van het Microsoft 365 platform. Deze Software as a Service (SaaS) dienst bestaat uit het vertrouwde Office 365-pakket, Microsoft Teams, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security (EMS). Het bevat uitgebreide cloudopslag mogelijkheden, moderne securitytools om u te beschermen tegen cyberdreigingen en handige applicaties voor online vergaderen en samenwerken met collega’s en partners zoals Microsoft Teams en SharePoint Online.

4 voordelen van Microsoft Teams

 • Altijd en overal werken en vergaderen

  Microsoft Teams is een clouddienstU deelt documenten, videobelt met collega’s of werkt samen aan een Excel-bestand vanaf iedere locatie met het device naar uw keuze. 

 • Naadloze integratie met andere Microsoft 365 applicaties

  Gebruik, deel en werk samen in Office-documenten binnen Teams. Dankzij de integratie met alle Microsoft 365 applicaties voegt u in Teams rijen toe aan Excel-tabellen of past u afbeeldingen aan in PowerPoint-presentaties. 

 • Veilig documenten delen met externen

  Wilt u gasten toegang geven tot een Teams-kanaal en specifieke groep? Dan regelt u dat snel en eenvoudig binnen Microsoft 365. U configureert wie waar toegang tot heeft en weet zo zeker dat uw documenten veilig zijn.  

 • Altijd de nieuwste functionaliteiten

  Microsoft werkt continu aan de verdere ontwikkeling van Teams waardoor u altijd verzekerd bent van de allernieuwste functionaliteiten. U hoeft hier zelf geen actie te ondernemen, u ontvangt alle updates automatisch als onderdeel van uw Microsoft 365 abonnement. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over online samenwerken en documenten delen via Microsoft Teams? Gebruikt u al Microsoft Teams maar denkt u dat er meer te halen valt uit dit samenwerkingsplatform? Neem dan contact met ons op! Wij kijken graag met u mee en helpen u graag om meer te halen uit Microsoft Teams.  

Wijco Bau en Be-Sync bouwen een veilig online samenwerkingsplatform

Bouwbedrijf Wijco Bau was op zoek naar een veilige en eenvoudige manier om documenten te delen met de vele partners en onderaannemers met wie ze samenwerken. “Veel andere bouwbedrijven vertelden dat ze met Teams werkten en dat er veel mogelijk was, maar ik wist niet precies hoe het in te richten. Hoe deel ik bijvoorbeeld een map met een onderaannemer, zonder dat ik ze toegang geef tot mijn hele omgeving? Ik wil informatie uitwisselen, maar het moet natuurlijk wel veilig gebeuren”, vertelt Tom Post, IT-beslisser bij Wijco Bau. 
Lees het klantverhaal

Over Be-Sync

Be-Sync is al meer dan 15 jaar dé proces- en integratiespecialist voor de bouw, GWW/infra en installatie. Wilt u stappen zetten richting werken in de cloud? Heeft u hulp nodig bij een betere adoptie van cloudwerken in uw organisatie of bent u op zoek naar moderne en geïntegreerde oplossingen rondom informatie- en documentmanagement? We ontwikkelen en implementeren specifieke IT-oplossingen op basis van het Microsoft 365 platform en helpen bedrijven zo bij het optimaal inrichten van een digitale werkplek op basis van Microsoft 365. Daarbij besteden wij uitgebreid aandacht aan efficiënt samenwerken, beveiliging, beheer (governance) en het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Benieuwd hoe wij dat doen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer!