Microsoft 365: veilig en efficiënt werken in de cloud

Veilig en efficiënt online werken en samenwerken met collega’s, klanten en ketenpartners in de vertrouwde Microsoft omgeving? Met Microsoft 365 krijgt u alle vertrouwde Office-applicaties en daarnaast beschikt u met Microsoft Teams en SharePoint Online over alles wat u nodig heeft om optimaal digitaal samen te werken. Zo creëert u de ideale digitale werkplek voor uw organisatie.

Microsoft 365: uw digitale werkplek

Microsoft Office is al jaren de meest gebruikte kantoorapplicatie ter wereld. Zowel privé als zakelijk stelde u ongetwijfeld meerdere documenten op in Word, ging u aan de slag met tabellen in Excel of maakte u een presentatie in PowerPoint. Werken in de cloud is inmiddels niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven, daar speelt Microsoft handig op in met de abonnementsdienst Microsoft 365 voor online werken en opslag in de cloud.

Toch is Microsoft 365 zoveel meer dan een online versie van Office. Deze Software as a Service (SaaS) dienst bestaat uit het vertrouwde Office 365-pakket, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security (EMS). Het bevat uitgebreide cloudopslagmogelijkheden, moderne securitytools om u te beschermen tegen cyberdreigingen en handige applicaties voor online vergaderen en samenwerken met collega’s en partners zoals Microsoft Teams en SharePoint Online.

De 5 voordelen van Microsoft 365

Benieuwd welke voordelen werken met Microsoft 365 heeft? Wij zetten vijf voordelen op een rij.

 • Altijd en overal werken

  Microsoft 365 is een clouddienst. U heeft dus vanaf iedere locatie, op ieder tijdstip en met een device naar keuze toegang tot uw digitale werkplek. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding!

 • Eenvoudig documenten delen en bewerken

  Gebruik, deel en werk samen in Word- of Excelbestanden via Microsoft Teams, OneDrive of SharePoint Online. U hoeft niet langer aangepaste versies heen-en-weer te mailen, u werkt samen met uw collega’s in één document.

 • Veilig en betrouwbaar

  Veel bedrijven lopen tegen de beperkingen van hun verouderde IT-infrastructuur aan. Wanneer u kiest voor Microsoft 365 hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Microsoft 365 draait op de servers van Microsoft en security-experts werken continu aan een optimale bescherming van het Microsoft 365 platform tegen cybercriminelen.

 • Schaalbaar en flexibel

  Met de flexibele abonnementsstructuur van Microsoft 365 bent u in staat geld te besparen. U betaalt per maand, per licentie. Heeft u tijdelijk meer of minder medewerkers? Dan past u het aantal licenties gewoon aan.

 • Altijd de laatste versie in huis

  Microsoft werkt continu aan nieuwe functionaliteiten en optimalisaties binnen Microsoft 365. Maakt u gebruik van Microsoft 365, dan beschikt u altijd automatisch over de nieuwste versies van alle Microsoft 365 applicaties.

Waaruit bestaat Microsoft 365?

Microsoft 365 is een compleet productiviteitsplatform dat bestaat uit een uitgebreide verzameling van toepassingen die uw bedrijf helpen bij het inrichten van veilig en efficiënt online werken en samenwerken in de bouwnijverheid. Het platform bestaat onder andere uit:

 • Office 365 apps: Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook
 • Samenwerkingsplatform Microsoft Teams
 • Online opslagmogelijkheden met SharePoint Online en OneDrive
 • Efficiënter werken met Planner, To Do en het Microsoft Power Platform
 • Uitgebreide securitytools en apparaatbeheer

Ook veilig online samenwerken met Microsoft 365?

Wilt u weten welk Microsoft 365 abonnement het beste bij u past? Of bent u benieuwd met welke beschikbare onderdelen uw bedrijf de meeste efficiencywinst behaalt? Be-Sync heeft ruime ervaring met het inrichten en optimaal benutten van de Microsoft 365 mogelijkheden binnen de bedrijfsprocessen in uw branche. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen, wij denken graag met u mee!

Over Be-Sync

Be-Sync is al meer dan 15 jaar dé proces- en integratiespecialist voor de bouw, GWW/infra en installatie. Wilt u stappen zetten richting werken in de cloud? Heeft u hulp nodig bij een betere adoptie van cloudwerken in uw organisatie of bent u op zoek naar moderne en geïntegreerde oplossingen rondom informatie- en documentmanagement? We ontwikkelen en implementeren specifieke IT-oplossingen op basis van het Microsoft 365 platform en helpen bedrijven zo bij het optimaal inrichten van een digitale werkplek op basis van Microsoft 365. Daarbij besteden wij uitgebreid aandacht aan efficiënt samenwerken, beveiliging, beheer (governance) en het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Benieuwd hoe wij dat doen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer!