Microsoft 365 adoptie en optimalisatie voor de bouw, installatie en GWW

Bouw- en andere projectgeoriënteerde bedrijven halen meer rendement uit hun Microsoft 365 licenties door efficiënter samen te werken met Microsoft Teams, Microsoft Planner, Microsoft OneNote en Microsoft Outlook Today. U haalt pas echt waarde uit uw investering als medewerkers alle mogelijkheden binnen Microsoft 365 kennen en goed gebruiken. Be-Sync heeft uitgebreide en jarenlange ervaring in de bouwnijverheid en is daarom dé partij om uw organisatie hierbij te helpen.

Meten van volwassenheid

Hoe ‘volwassen’ is uw bedrijf rondom online samenwerken? Hoe goed gebruiken uw medewerkers alle Microsoft 365 mogelijkheden? Be-Sync ontwikkelde op basis van het Microsoft 365 Maturity Model een uitgebreide tool om dat te testen! Samen met u meten we de volwassenheid van uw organisatie. Daarna gaan we aan de slag. We werken samen aan een betere adoptie en optimalisatie van Microsoft 365 in uw bedrijf. Na zes maanden meten we opnieuw de volwassenheid en kijken we welke vooruitgang uw bedrijf boekte. Om te weten waar u precies staat in uw Microsoft 365 volwassenheid vergelijken we jaarlijks uw resultaten met andere bedrijven in de bouw op basis van onze benchmark. Zo weet u precies hoe u ervoor staat!

Beter werken en samenwerken met Microsoft Teams

De focus bij veel van onze optimalisatieprojecten ligt bij optimaal gebruik maken van Microsoft Teams. Door hier extra aandacht aan te besteden verbeteren wij online samenwerken en informatie delen met andere afdelingen binnen de organisatie én externen. Be-Sync ontwikkelt en implementeert samen met u de best practice(s) voor uw bedrijf. Zo zien wij dat heel veel bedrijven efficiënter werken en samenwerken door Microsoft Planner, OneNote, To Do en Outlook Today te combineren met Microsoft Teams.

Microsoft 365 governance

Gebruikt u Microsoft Teams, besteed dan zeker voldoende aandacht aan het onderdeel Governance (beheer). Be-Sync helpt uw applicatie- en systeembeheerders bij het inrichten van een veilige en gecontroleerde Teams-omgeving. We helpen met training en advies en zetten samen een goed doordacht governance-beleid op. Zo voorkomt u wildgroei van Teams-kanalen en krijgt u weer grip op de documenten en data die u en collega’s bewaren en delen.

Meer weten?

Benieuwd hoe volwassen uw bedrijf is rondom online samenwerken? Wilt u weer grip op alle documenten en kanalen binnen Microsoft Teams? Neem contact op met Be-Sync, wij gaan graag met u aan de slag!

Over Be-Sync

Be-Sync is al meer dan 15 jaar dé proces- en integratiespecialist voor de bouw, GWW/infra en installatie. Wilt u stappen zetten richting werken in de cloud? Heeft u hulp nodig bij een betere adoptie van cloudwerken in uw organisatie of bent u op zoek naar moderne en geïntegreerde oplossingen rondom informatie- en documentmanagement? We ontwikkelen en implementeren specifieke IT-oplossingen op basis van het Microsoft 365 platform en helpen bedrijven zo bij het optimaal inrichten van een digitale werkplek op basis van Microsoft 365. Daarbij besteden wij uitgebreid aandacht aan efficiënt samenwerken, beveiliging, beheer (governance) en het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Benieuwd hoe wij dat doen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer!