Proces- en integratiespecialist voor de bouwnijverheid en projectgeoriënteerde organisaties

Be-Sync is al meer dan 15 jaar dé proces- en integratiespecialist voor bouwbedrijven en andere projectgeoriënteerde organisaties in de bouwnijverheid. Wij helpen bedrijven in de bouw, installatiebedrijven en GWW/infra-bedrijven graag met moderne oplossingen rondom werken in de cloud en informatie- en documentmanagement.

Project- en klantportalen, documentenbeheer en ketensamenwerking zijn onze expertises. Al jaren zijn wij dé Microsoft 365 specialist voor de bouwsector en andere projectgeoriënteerde organisaties. We hebben een ruime ervaring met het optimaliseren van werken met Microsoft 365 bij bedrijven in de bouw, installatie en GWW/infra, het inrichten van een sociaal intranet en het opzetten van slim documentmanagement met Microsoft SharePoint Online.

Be-Sync staat voor Be Synchronized; het synchroniseren van informatie in de gehele keten van samenwerkingspartners. Benieuwd wat Be-Sync voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer in een persoonlijk gesprek.

Meer weten?

Benieuwd hoe Be-Sync met innovatieve Microsoft 365 oplossingen helpt bij efficiënt online samenwerken en informatie uitwisselen met ketenpartners? Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer!