Haal meer uit uw data met Microsoft Power BI

Datagedreven werken, wie wil dat niet? Toch is het voor veel bedrijven een uitdaging om data te transformeren in waardevolle inzichten. Microsoft brengt hier verandering in met Microsoft Power BI. Met Power BI brengt u data uit verschillende bronnen samen en visualiseert u deze data in overzichtelijke dashboards en mooie rapportages. Het grote voordeel? U heeft geen hulp meer nodig van Business Intelligence specialisten of uw IT-afdeling, u gaat gewoon zelf aan de slag!

Microsoft Power BI: laagdrempelig en gebruiksvriendelijk

Met Microsoft Power BI  brengt u data uit verschillende databronnen samen en visualiseert u deze data in mooie dashboards en handige rapportages. Zo brengt u in slechts een aantal muisklikken data uit een ERP zoals 4PS Construct samen met data uit Google Analytics. Met Power BI verbindt u verschillende databronnen aan elkaar, dit zorgt ervoor dat u altijd real-time data in uw rapportages en dashboards ziet. U hoeft helemaal geen data-expert te zijn om met Power BI aan de slag te gaan, de vele rapportage- en dashboard-templates helpen u in geen tijd op weg. Met Power BI hoeft u niet langer rapportages maandelijks rond te mailen, deel uw online rapportages met de stakeholders en iedereen heeft altijd real-time inzicht in de huidige stand van zaken.

3 voordelen van Microsoft Power BI

Waarom is Power BI de ideale Business Intelligence oplossing voor uw bedrijf? We zetten de voordelen van Microsoft Power BI op een rij.

  • Beslissen op basis van data

    Verzamel gegevens uit diverse databronnen en brengt deze samen in overzichtelijke dashboards en rapporten. U krijgt real-time inzicht in hoe uw bedrijf ervoor staat en bent in staat daar snel op te reageren.

  • Breng al uw databronnen samen

    Microsoft Power BI is volledig gericht op integratie. Het koppelt naadloos met de Microsoft producten en via connectoren met externe databases zoals Google Analytics of Oracle-databases.

  • Laagdrempelig en gebruiksvriendelijk

    De look en feel is vertrouwd. Functionaliteiten zoals ‘drag and drop’ en een uitgebreide bibliotheek met templates voor dashboards en rapporten nemen u een hoop werk uit handen en zorgen voor een snelle start met Power BI.

Ontdek het Microsoft Power Platform

Microsoft Power BI is één van de applicaties binnen het Microsoft Power Platform. Het Microsoft Power Platform bestaat uit vier low-code/no-code applicaties die u helpen bij het digitaliseren en automatiseren van uw bedrijfsprocessen. Zo is het mogelijk om zonder programmeerkennis zelf een app te bouwen met data uit uw ERP of zelf een interactieve chatbot te bouwen om vaak gestelde vragen van collega’s te beantwoorden.

Meer uit uw data halen met Microsoft Power BI?

Wilt u ook inzichtelijke rapportages en duidelijke dashboards maken op basis van realtime data? Wij laten u graag zien hoe u dat doet met behulp van Microsoft Power BI.

Over Be-Sync

Be-Sync is al meer dan 15 jaar dé proces- en integratiespecialist voor de bouw, GWW/infra en installatie. Wilt u stappen zetten richting werken in de cloud? Heeft u hulp nodig bij een betere adoptie van cloudwerken in uw organisatie of bent u op zoek naar moderne en geïntegreerde oplossingen rondom informatie- en documentmanagement? We ontwikkelen en implementeren specifieke IT-oplossingen op basis van het Microsoft 365 platform en helpen bedrijven zo bij het optimaal inrichten van een digitale werkplek op basis van Microsoft 365. Daarbij besteden wij uitgebreid aandacht aan efficiënt samenwerken, beveiliging, beheer (governance) en het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Benieuwd hoe wij dat doen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer!