Nieuws

Zo zag 2021 er tot nu toe uit

Be-Sync heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten! Met een steeds groter wordend team hebben we dit jaar al verschillende mooie projecten en opdrachten opgeleverd bij onze klanten, werken we hard aan lopende projecten en kijken we uit naar een aantal nieuwe opdrachten. Wij zetten graag voor u enkele hoogtepunten op een rij!

Januari

Be-Sync heeft een Power App ontwikkeld voor Van ’t Hek Groep B.V. Deze app is geïntegreerd met 4PS Construct met als doel: het afroepen van intern transport voor o.a. materieelstukken met specifieke logistieke aandachtspunten.

Hermans Glas’ wens was om een met 4PS Construct geïntegreerde ‘inmeet app’ te laten ontwikkelen door Be-Sync. We ontwikkelde de app met het Microsoft Power Platform.

Februari

Voor Royal Boon Edam International B.V. hebben wij de urenregistratie opnieuw ontwikkeld. Er werd al gebruik gemaakt van een tool via Microsoft SharePoint Online, maar we bouwden ook een nieuwe Power App voor de urenregistratie.

April

Bij Victor Buyck Steel Construction NV realiseerden we een Microsoft Teams professionaliseringstraject in combinatie met documentbeheer. Daarnaast implementeerden we de met 4PS Construct geïntegreerde DMS- omgeving op basis van het BIP (Be-Sync Informatie Portaal ).

Voor Wijco Bau is er een speciale Microsoft Teams omgeving geconfigureerd met een beperkte datamigratie met betrekking tot documenten. Lees het volledige klantverhaal over dit traject hier!

Juni

Er heeft een adoptie- en professionaliseringstraject plaatsgevonden bij Smit Eelektrotechniek. Daarnaast is ook het documentenbeheer geprofessionaliseerd.

Juli

Van Dam B.V. was toe aan een nieuwe intranetomgeving. We bouwden en implementeerden voor G. Van Dam een nieuwe intranetomgeving op basis van Microsoft SharePoint Online.

Ook voor BVR Groep B.V. ontwikkelden we een nieuwe intranet omgeving met Microsoft SharePoint Online. Er  vond ook een Microsoft Teams professionaliseringstraject plaats en we implementeerden een 4PS construct geïntegreerde DMS-omgeving op basis van het BIP (Be-Sync Informatie Portaal ).

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Wilt u ook processen automatiseren met behulp van een app? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van het Power Platform voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer!