Nieuws

Bouwbedrijf Trebbe kiest voor het Be-Sync Informatie Portaal (BIP)

Na een uitgebreid selectietraject koos bouwbedrijf Trebbe voor het Be-Sync Informatie Portaal (BIP) als document management systeem (DMS). Met het BIP is Trebbe verzekerd van een goed beveiligd en gebruiksvriendelijk DMS dat bovendien naadloos integreert met hun ERP-pakket 4PS Construct.

BIP en meer!

Naast het inrichten en implementeren van het BIP gaan we bij Trebbe ook aan de slag met een implementatie van Microsoft Teams om de interne afdelingen efficiënter te laten samenwerken. Ook een migratie van hun documenten naar de cloud behoort tot de mogelijkheden. De eerste stappen in het implementeren van het BIP zijn al gezet, dus de vaart zit erin!

Verdere samenwerking met Be-Sync

Nu de implementatie van BIP loopt, kijken we naar andere manieren om Trebbe optimaal te ondersteunen in hun werkzaamheden. Samen onderzoeken we de mogelijkheden voor het bouwen van één of meerdere apps met Microsoft Power Apps, onderdeel van het Microsoft Power Platform. Wij hopen dat we ook hier samen met Trebbe een mooi traject voor kunnen opzetten.

We zijn erg trots dat we Trebbe mogen helpen bij het optimaliseren van hun informatie- en documentmanagement zodat ze nóg efficiënter en beter online kunnen samenwerken.

Over Trebbe

Familiebedrijf Trebbe is een bedrijf met een rijke historie die helemaal teruggaat naar 1911. Inmiddels staat alweer de vijfde generatie Trebbe aan het roer van dit mooie bedrijf en onderging het bedrijf in haar historie grote veranderingen. Trebbe groeide uit tot een klantgericht bedrijf dat complete huisvestigingsoplossingen aanbiedt. Van ontwikkeling tot beheer, van nieuwbouw tot renovatie en transformatie; Trebbe ontwikkelt, bouwt en beheert.

https://www.trebbe.nl/