Nieuws

Steeds meer 4PS-klanten kiezen voor het Be-Sync Informatie Portaal

Opnieuw kiezen weer twee mooie 4PS-klanten  voor het Be-Sync Informatie Portaal (BIP) als toekomstbestendig document management systeem (DMS) in combinatie met de ERP-oplossing 4PS Construct. Zowel Hercuton als REMONDIS Nederland lieten na een selectietraject hun keuze vallen op het BIP voor documentenbeheer.

BIP: documentmanagement gekoppeld aan 4PS Construct

In 2021 introduceerde Be-Sync het BIP, een DMS op basis van Microsoft SharePoint Online en volledig geïntegreerd met de ERP-oplossing 4PS Construct. Dit maakt het BIP een ideaal DMS voor bedrijven die 4PS Construct gebruiken. Be-Sync is dan ook erg trots dat het sinds de introductie van het BIP deze documentenoplossing bij meerdere 4PS-klanten mocht implementeren.

BIP ontzorgt ook applicatiebeheerders

Voor Hercuton was niet alleen een verbeterde gebruikerservaring rondom documentmanagement belangrijk, ook het ontlasten van de applicatiebeheerder was een belangrijk punt. Dat is precies waar het BIP het verschil maakt. Het Be-Sync Informatie Portaal werkt op basis van templates voor het opzetten van documentenwebsites. Beheerswerkzaamheden rondom het opzetten van documentenwebsites worden vastgelegd in templates. De 4PS Construct documentsynchronisatie, toegangsrechten voor internen en externen, metadata velden en weergaves; beheerders leggen alles vast in templates en zetten daarna met slechts drie muisklikken een nieuwe documentensite op.

Gestructureerd en efficiënter online samenwerken aan projecten

Ook bij REMONDIS Nederland gaat Be-Sync nog in het eerste kwartaal van 2022 aan de slag met een implementatie van het BIP. Bij REMONDIS Nederland was vooral nood aan een centrale en gebruiksvriendelijke oplossing voor documentenbeheer rondom projecten. Meerdere vestigingen en afdelingen werken nauw samen aan dezelfde projecten, maar hadden geen eenduidige manier om documenten uit 4PS Construct en andere systemen met elkaar te delen en te bewaren. Door te kiezen voor het BIP krijgen de medewerkers van REMONDIS snel, veilig en eenvoudig toegang tot de meeste actuele versie van alle projectdocumenten. Dit zorgt voor één waarheid, wat natuurlijk erg belangrijk is voor goed projectmanagement.

  • Deel dit bericht