Nieuws

Van ’t Hek Groep, Radio Holland en Royal Boon Edam starten automatisering met Microsoft Power Apps

Gebruikt u privé nog overschrijvingsformulieren of regelt u al uw betalingen via de app van uw bank? We zijn het inmiddels zo gewend dat we heel veel zaken via een app op onze telefoon in een paar swipes geregeld hebben, en dat gemak willen we ook op het werk. We krijgen daarom steeds vaker vragen van klanten om hen te helpen bij het digitaliseren en automatiseren van kleine processen met behulp van apps. Ook de Van ’t Hek Groep uit Zuidoostbeemster, een totaalaanbieder op het gebied van funderingstechnieken, kwam bij Be-Sync aankloppen voor het ontwikkelen van een maatwerk app.

Van ’t Hek Groep was op zoek naar een app voor het afroepen van intern transport met specifieke logistieke aandachtspunten. Omdat het hier gaat over het automatiseren van een klein deel van de werkprocessen, was dit een ideale opdracht voor Be-Sync om de kracht van het Microsoft Power Platform te demonstreren.

Het Microsoft Power Platform is onderdeel van Microsoft 365 en bestaat uit de tools Microsoft Power Apps, Microsoft Power BI, Microsoft Power Automate en Microsoft Power Virtual Agents. Met deze low-code / no-code tools bouwt u snel zelf apps, automatiseert u processen automatiseren of maken ze BI-dashboards en rapportages op basis van data uit Microsoft 365 en andere databronnen. Be-Sync ontwikkelde deze klantspecifieke app met de tools Power Apps en Power Automate. Onderstaande screenshot laat u zien hoe hoe de Power Automate flow is opgezet.

Niet alleen Van ’t Hek Groep ontdekte dit jaar hoe snel wij met behulp van Power Apps maatwerk apps bouwen, ook deze klanten profiteren van automatisering met behulp van Power Apps:

  • Hermans Glas: voor deze klant ontwikkelden wij samen met 4PS een inmeet-app geïntegreerd in het ERP 4PS Construct. Deze app ontwikkelden we met Microsoft Power Apps en Microsoft Power Platform.
  • Voor Royal Boon Edam International B.V. bouwden wij met Microsoft Power Apps een app voor de urenregistratie
  • In augustus kregen we de opdracht van Radio Holland om met Power Apps een applicatie te ontwikkelen om de planning van de service engineers uit de verschillende internationale kantoren samen te brengen in één globale planning. Met deze Field Service Schedule-app zullen de internationale service engineers beter inzicht krijgen in de planning, en locatie, van hun collega’s om zo nog beter samen te werken.

Wilt u ook processen automatiseren met behulp van een app? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van het Power Platform voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer!

Interesse in Power Apps?

Wilt u ook processen automatiseren met behulp van een app? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van het Power Platform voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer!