Nieuws

Be-Sync Informatie Portaal (BIP)

Met het Be-Sync Informatie Portaal (BIP) gaan we informatie en documenten tussen 4PS Construct en SharePoint uitwisselen.

Met het Be-Sync Informatie Portaal (BIP) gaan we informatie en documenten tussen 4PS Construct en SharePoint uitwisselen.

Het BIP gaat een 2-weg integratie leveren waardoor we direct alle benodigde documenten en basis projectinformatie van 4PS Construct op de bouwplaats beschikbaar stellen.

Met het BIP is het mogelijk om op basis voor gedefinieerde templates SharePoint omgevingen te creëren voor projecten en servicelocaties.


Binnen de templates is het onder andere mogelijk om een eigen mappenstructuur (bibliotheken), weergaves en metadata vast te leggen. Binnen de templates is het onder andere mogelijk om een eigen mappenstructuur (bibliotheken), weergaves en metadata vast te leggen.

Het BIP heeft nu een integratie met SharePoint, in 2021 zullen wij ook een integratie realiseren met Teams. Nadat het product een eerste release heeft gehad zullen wij, liefst in samenspraak met klanten, het product actief blijven door ontwikkelen.

Wilt u meer weten over de producten of diensten van Be-Sync neem dan contact met ons op, wij komen graag met u in gesprek.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw specifieke organisatie.