Nieuws

Be-Sync helpt diverse klanten met efficiënt online samenwerken

Be-Sync heeft weer een aantal mooie projecten afgerond met vraagstukken rondom online samenwerken en informatie- en documentmanagement. Onlangs heeft Be-Sync o.a. BVR Groep, Van Dam Groep, Lont, Smit Elektrotechniek en Victor Buyck geholpen.

Afgeronde projecten voor mooie klanten in de bouwnijverheid

We delen graag een aantal mooie projecten met jullie die we onlangs hebben afgerond. Ten eerste het project bij BVR Groep te Roosendaal. Het bedrijf is inmiddels live met een nieuwe Intranetomgeving met achterliggende afdelingsdocumentensites op SharePoint Online. Ook de vervolgopdracht bij BVR met het Be-Sync Informatie Portaal (BIP) is recent van start gegaan. Een vrijwel identiek traject gaat komende week live bij Van Dam Groep in Rijssen en ook daar loopt er een BIP implementatie om een volledig met 4PS Construct geïntegreerde DMS omgeving op te gaan leveren.

De firma Lont uit Sint Annaparochie gaat het brede onderwerp rondom documentenbeheer ook aanpakken met Be-Sync. In een recente opdracht zullen we samen dezelfde stappen nemen om een nieuw bedrijfsbreed Intranet met afdelingssites en achterliggende afdelings-documentensites op te zetten met de juiste Governance setup (beheer rechten/rollen). Daarna zal een implementatie van het BIP geïntegreerd met 4PS Construct volgen.

Bij Smit Elektrotechniek in Volendam heeft Be-Sync in samenwerking met het projectteam, een Microsoft Teams adoptie/professionaliseringsproject net voor de zomervakantie afgerond. Ook heeft Be-Sync bij Victor Buyck Steel Construction in België een Microsoft 365 adoptietraject afgerond rondom het optimaal inzetten van Microsoft Teams als samenwerkingsplatform binnen de organisatie.

Momenteel werken onze collega’s hard aan de implementatie bij VBSC van het BIP geïntegreerd met 4PS Construct voor hun projecten. Bij Wijco Bau heeft Be-Sync in een klein en zeer strak uitgevoerd project een professionele Microsoft Teams setup gedaan inclusief de Governance inrichting (beheer) en de gewenste datamigratie van de fileshare naar de Teams omgeving.

Projecten met het Microsoft Power Platform

Ook op het Microsoft Power Platform heeft Be-Sync niet stilgezeten. Zo hebben we een zeer specifieke ‘inmeet’ App bij de firma Hermans gemaakt. Deze app is geschikt voor het inmeten van ramen in kozijnen en is volledig geïntegreerd met 4PS Construct en de daar lopende processen rondom zo’n opdracht. Daarnaast is er met Van ’t Hek een app ontwikkeld voor het afroepen van intern transport met daarbij specifieke logistieke aandachtspunten en uiteraard ook hier weer een integratie met 4PS Construct. Voor de internationale klant Radio Holland werken we momenteel aan een Power App om de serviceplanning in 4PS Construct van de engineers over de diverse kantoren (systemen) heen te aggregeren in één samengevoegd overzicht. Op deze wijze kan iedereen zien of er een engineer vanuit een ander kantoor zich op een bepaalde dag mogelijk in dezelfde haven zit om desgewenst of te assisteren bij wachttijden of dat men eventueel gebruik kan maken van aanwezige spareparts van een collega engineer. Dit alles om op deze wijze de servicegraad naar de klanten toe nog verder te verhogen.

Ook gebruik maken van de expertise van Be-Sync?

Wilt u ook gebruik maken van de expertise van Be-Sync omtrent het optimaal gebruiken van de Microsoft 365 mogelijkheden? Indien u al gebruik maakt van 4PS Construct, zitten deze mogelijkheden meestal al in uw aanwezige Office 365/Microsoft 365 licenties voor samenwerking, proces optimalisering, geïntegreerd documentenbeheer, etc. Neem contact op met uw 4PS accountmanager of met Be-Sync, hbartsen@be-sync.nl om eens te inventariseren wat Be-Sync voor uw organisatie kan betekenen.