Nieuws

Van ’t Hek zet in op het Power Platform

Voor allround funderingsbedrijf Van ’t Hek  gingen wij begin 2021 aan de slag met het ontwikkelen van een app voor het afroepen van materieel  op de bouwplaats. Om deze app snel en tegen een relatief kleine eenmalige investering te ontwikkelen kozen we ervoor de app te ontwikkelen met Microsoft Power Apps, onderdeel van het Microsoft Power Platform. Een goede keuze, blijkt nu, want ook andere bedrijfsonderdelen binnen de Van ’t Hek Groep zien de voordelen zo’n Power App.

Verdere ontwikkeling materieelafroep-app en nieuwe innovaties

Wij zijn erg trots dat wij nu aan de slag mogen bij bedrijfsonderdeel Waalpaal om de materieelafroep-app verder te ontwikkelen. Maar dat is niet alles! Van ’t Hek Groep gaf akkoord voor de ontwikkeling van een derde Power App.

De kracht van het Microsoft Power Platform

Deze mooie opdrachten laten nogmaals de kracht van het Power Platform zien. Dit intuïtieve, laagdrempelige en gebruiksvriendelijke low-code ontwikkelplatform van Microsoft zorgt ervoor dat Be-Sync voor klanten handige applicaties en automatiseringen kan ontwikkelen, tegen een relatief kleine investering.

Wilt u ook meer weten over het Power Platform of wilt u met ons kijken naar de mogelijkheden voor het ontwikkelen van een app? Neem dan contact met ons op, wij kijken graag een keertje met u mee!


Over Van ’t Hek Groep

Van ’t Hek Groep is een totaalaanbieder op het gebied van funderingstechnieken. Bedrijven onder de vlag van de Van ’t Hek Groep zijn Van ’t Hek, Kuipers Funderingstechnieken, De Waalpaal en Van Halteren Infra.

https://www.vanthek.nl/