Nieuws

Be-Sync ondersteunt Aalberts met Intranet en pilot Projectportaal in de Cloud

Het jaar waarin de beruchte ‘Zomerstorm van 1674’ over Nederland raasde, de Dom in Utrecht spleet, huizen verwoestte en het maatschappelijk leven ontwrichtte. Of de aanschouwing van de kaalslag de reden was voor het starten van zijn bouwbedrijf is niet bekend, feit is wel dat Abraham Streefkerk dit jaar met zijn initiatief de basis legde voor het familiebedrijf Aalberts.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in het algemeen en duurzaamheid in het bijzonder zijn volledig verweven met de bedrijfsvoering en komen in alle geledingen tot uitdrukking:

de kantoren beschikken over een A++ label en zijn voorzien van voldoende oplaadpunten voor het plug-in wagenpark. Werkprocessen voldoen aan de ISO14001-richtlijnen en om de CO2-uitstoot nog verder te beperken, wordt rekening gehouden met de woon- werkafstand bij het aantrekken van personeel, evenals de bouwpartners en leveranciers.

Voor de interne communicatie en de samenwerking gaat Aalberts met een nieuw Intranet in de Cloud werken op basis van SharePoint Online. Tevens zal er een pilot gedaan worden met een nieuw Projectenportaal. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking en zijn dankbaar voor het door Aalberts gestelde vertrouwen in Be-Sync!
website: www.aalbertsbouw.nl

  • Share: