Over ons

Be-Sync

Be-Sync is al meer dan 15 jaar een betrouwbaar en betrokken partij voor haar klanten en partners. Wij ondersteunen overwegend projectmatig georiënteerde organisaties met procesefficiency, vraagstukken omtrent een verdergaande informatisering en ketenintegratie.

Project- en klantportalen (Informatieportalen), documentenbeheer en ketensamenwerking zijn belangrijke begrippen in onze onderneming. Al jaren zijn wij dé Office 365 specialist voor de bouwsector en andere project georiënteerde organisaties. Be-Sync staat voor Be Synchronized, het synchroniseren van informatie in de gehele keten van (bouw) samenwerkingspartners.

Be-Sync heeft een uitgebreid pakket van producten en diensten waar wij graag meer over vertellen in een persoonlijk gesprek.

Van origine heeft Be-Sync een focus op de bouwsector maar de laatste jaren zien wij steeds meer vragen uit andere sectoren waarbij wij deze organisaties graag ondersteunen met onze kennis en kunde. Wij brengen u graag andere of nieuwe ideeën waardoor u weer een stap vooruit kunt maken.

In een TV uitzending van Ondernemend Nederland hebben wij ons verhaal toegelicht. Via YouTube hebben we deze opname beschikbaar via bijgaande link.

Onze projectleiders, consultants en ontwikkelaars zijn u graag van dienst!

Waarmee kunnen wij u helpen?