werken bij Be-sync

Algemeen

Wij staan altijd open voor mensen die ons bedrijf verder kunnen versterken. Als jij denkt dat je van toegevoegde waarde bent voor ons bedrijf dan kun je ons altijd even je CV sturen met een motivatie waarom je denkt dat je ons een stap verder kunt helpen.

Heel specifiek zoeken wij ondersteuning op het gebied van consultancy en ontwikkeling. Onze producten moeten ontwikkeld worden waarna deze worden geïmplementeerd bij klanten. Naast het leveren van onze producten hebben wij ook mensen die zich bezig houden met business consultancy en interim klussen op het gebied van informatisering.

Office 365/SharePoint Consultant

OVER DEZE VACATURE

Be-Sync, gevestigd in het pittoreske Lunteren, is  op zoek naar een nieuwe collega die meegroeit met de ambitie om bedrijfsprocessen te optimaliseren met behulp van Office 365.

FUNCTIE

Met jouw ervaring van Office 365 / SharePoint, ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het bieden van een passende oplossing aan klanten door het hele land. Je zet jouw kennis in om klanten te adviseren en uiteindelijk configuraties en aanpassingen (in bijvoorbeeld SharePoint) uit te voeren. Je werkt hierin nauw samen met de klant, die je regelmatig op locatie bezoekt. Uiteraard schakel je hiervoor intensief met collega’s, bijvoorbeeld met ontwikkelaars die de juiste oplossing gaan bouwen, op basis van jouw inventarisatie bij de klant.

Bepaalde aanpassingen aan een standaardoplossing, handel je zelf af. Je voert de configuratie uit en richt de voorkant van de applicatie in. Uiteindelijk train je de eindgebruikers om hun gebruikerservaring te optimaliseren. Naast een stukje techniek, ben je met name bezig met functionele ondersteuning van de klant. Steeds meer data wordt gemigreerd naar de Cloud, uiteraard bied je ook hierbij functionele ondersteuning.

Als Consultant ga je met de klant in gesprek over bestaande vraagstukken, en vertaal je dit naar kansen in de vorm van een Office 365 oplossing. Het schetsen van de juiste oplossing doe je op basis van zowel jouw persoonlijke visie, als de visie van Be-Sync. Je haalt energie uit een goed gesprek met de klant, het bedenken van de juiste oplossing en het optimaliseren van het gebruik hiervan.

BEDRIJF

Be-Sync helpt organisaties al bijna 15 jaar met vraagstukken op het gebied van Informatiemanagement en Informatieportalen. Integraal en efficiënt (keten)samenwerken wordt steeds belangrijker. Om dit te kunnen bereiken zijn Microsoft Office 365 en SharePoint hèt platform. Be-Sync is een partner voor Integrale Klant- & Leveranciersportalen, Webshops, Informatieportalen (Intranet), Digitale formulieren (webforms) en Document Beheersystemen. Standaard gereedschappen in een moderne onderneming. Be-Sync levert diverse diensten en producten, met de nadruk op:

 • Microsoft Office (365) oplossingen, met de focus op SharePoint.
 • Projectmanagement en Consultancy.
 • Maatwerk oplossingen.
AANBOD
 • Een marktconform salaris.
 • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • Zeer uitdagende projecten.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder je eigen auto, laptop en mobiele telefoon.
 • Flexibele werktijden.
PROFIEL
 • Minstens drie jaar werkervaring op het gebied van Office 365 en SharePoint.
 • Je bent sociaal en past binnen een klein bedrijf
 • HBO werk-en denkniveau, bijvoorbeeld richting van Bedrijfskundige informatica.
 • De juiste motivatie om met klanten samen te werken en hen te voorzien van de juiste oplossing.
 • Je bent een adviseur die klanten ondersteunt vanuit inhoudelijke kennis en kunde.

Meteen solliciteren? Stuur dan een e-mail met CV en motivatie naar info@be-sync.nl