nieuws

De vakantieperiode is inmiddels weer achter de rug en velen zijn weer met frisse moed gestart met de dagelijkse werkzaamheden. Gezien het geweldige en stralende weer het afgelopen voorjaar en in de zomer hebben we weinig wolken gezien, in tegenstelling tot de digitale werkomgeving waarin steeds meer bedrijven kiezen voor Office 365 in de cloud.

Deze veilige omgeving die Microsoft aan klanten biedt, krijgt veel aandacht in de vorm van voortdurende ontwikkelingen in de vorm van uitbreiding,

verbetering en beveiliging. Met een flexibel licentiebeheer geeft Office 365 u enorm veel mogelijkheden voor een slimmere en optimale samenwerking, zowel intern als extern. Dit alles op een vertrouwde en gebruiksvriendelijke Microsoft-manier, waarmee u door de goede betaalbaarheid ervan tevens aanzienlijk in hardware- en beheerkosten kunt besparen.

Enkele voorbeelden van de kracht van Office 365 zijn:

  • Efficiënt licentiebeheer (flexibel bij- en afschakelen);
  • Perfect door Microsoft beveiligde (online) werkomgeving;
  • SharePoint voor Intranet en documentenbeheer;
  • Online samenwerken in (project) Teams;
  • Online samenwerken in documenten (Word, Excel, PowerPoint etc.);
  • Diversiteit aan additionele functionaliteiten zoals OneNote, Planner en Flow;
  • Skype voor Bedrijven kan reiskosten reduceren en maakt overleggen op afstand (thuiswerkers, andere werklocaties/vestigingen) op eenvoudige wijze mogelijk.

Zoals eerder beschreven schenkt Microsoft veel aandacht aan Office 365. Niet alleen de uitbreiding van het aantal applicaties (Apps), maar ook de verbetering in functionaliteit van deze Apps staan hoog in het vaandel. Om u hierover op de hoogte te houden zal Be-Sync u onder de noemer “Road Map – Office 365” blijven informeren over de ontwikkelingen. Blijft u dus onze Nieuwsbrieven volgen voor het laatste nieuws over Office 365.

Be-Sync heeft al diverse bedrijven succesvol geholpen met de migratie van de kantooromgeving naar de cloud, met implementatie van de nieuwe Office 365 diensten. In een gezamenlijk project helpen wij u en uw collega’s graag om over te stappen naar het (samen)werken met Office 365.

Email
LinkedIn
Twitter