materieel webshop

Algemeen

Met de Be-Sync Materieel Webshop krijgen uw interne en externe klanten onder andere de mogelijkheid om online materieel te bekijken, bestellen, afroepen inclusief een klachtenmodule.

Vanwege verschillende behoeftes zijn er verschillende versies van de Materieel Webshop: Uitgebreide geintegreerde Materieel Webshop (Full) - Beperkte geintegreerde Materieel Webshop (Light) - Losstaande Materieel Webshop (Standalone)

Altijd en overal materieel bekijken, bestellen en zien wat er op het project staat zijn maar een paar van de grote hoeveelheid standaard functionaliteiten. Alle materieelsoorten en/of artikelen uit het assortiment met uitgebreide tekst mogelijkheden, het bijvoegen van afbeeldingen, het aanbieden van besteltips of meegeleverde artikelen zijn enkele functies binnen de module.

integratie

Het spreekt voor zich dat de Be-Sync Materieel Webshop een integratie kan hebben met uw administratieve systeem. Met de integratie naar uw administratieve systeem bent u altijd op de hoogte van de financiële stand van zaken rondom uw materieel met onder andere direct inzicht in uw materieel facturen . Er zijn reeds diverse integraties naar achterliggende (ERP) systemen gerealiseerd.

De Materieel Webshop werkt op dit moment met SharePoint 2010 en SharePoint 2013. Heeft u een andere versie van SharePoint, vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Onder andere de materieeldiensten van Volker Wessels (Bouw en Vastgoed), Dura Vermeer (Bouw en Infra), BPi Bouwplaatsinrichters, Ballast Nedam, Arentis en Vlasman werken met onze oplossing.