SharePoint intranet

Wat is SharePoint

SharePoint is een platform van Microsoft dat dient als een raamwerk voor het opzetten van een website voor informatie-uitwisseling en online samenwerking binnen een groep of organisatie, zoals dat vaak op een intranet gebeurt.

Be-Sync heeft inmiddels vele Intranetten gebouwd voor grote en kleine bedrijven waarbij wij ons altijd verplaatsen in de behoefte van de klant.

Met een Microsoft® SharePoint Intranet krijgt u vele nieuwe mogelijkheden om een betere communicatie en manier van samenwerken te krijgen binnen uw organisatie. Een Intranet zal u helpen om informatie sneller te vinden zodat u weer snel verder kunt met uw werkzaamheden.

Functionaliteiten

De sterke zoekfunctie van Microsoft SharePoint helpt u om bijvoorbeeld uw collega te vinden met specifieke kennis over een bepaald product. De sterke zoekfunctie werkt ook op de inhoud van documenten zodat u nog makkelijker en sneller uw documenten terugvindt.

Verder kunt u makkelijk nieuwsberichten plaatsen, alle gezichten van uw medewerkers in een “smoelenboek” zien, standaard documenten zoals uw huisregels of beleidsdocumenten op het intranet plaatsen en vinden.

Communicatie

Het is duidelijk, met een Intranet kunt u de interne communicatie behoorlijk verbeteren en ruis binnen uw organisatie voorkomen. Middels uw eigen huisstijl zullen u en uw collega's zich gelijk thuis voelen op het Intranet waarbij zij ook met alle plezier hun bijdrage zullen leveren om het Intranet tot leven te brengen.

Met een Microsoft SharePoint Intranet kunt ook gelijk gebruik maken van de documentenbeheer (DMS) functionaliteiten. Op een professionele manier omgaan met uw documenten kan met MS-SharePoint. Het aantal documenten wordt teveel voor de verkenner, stap dus over op SharePoint Documentenbeheer.