integraties & oplossingen

integratie software

Met behulp van moderne ICT hulpmiddelen hebben wij inmiddels een behoorlijk aantal integraties tussen verschillende applicaties gerealiseerd waardoor wij ketenintegratie en ketensamenwerking realiseren. Wij helpen u graag in uw integratie- en optimalisatie vraagstukken. Hieronder hebben wij een paar voorbeelden van mogelijke integraties opgesomd.

Building information model (BIM)

In een objectgemodelleerde omgeving zijn o.a. Cad software leveranciers geïntegreerd met het Be-Sync Bouw Informatie Portaal (BIP). De BIM modellen zijn een deel van het BIP als het gaat om de integratie naar de totaaloplossing. Als de objecten van de juiste informatie zijn voorzien, kan men deze informatie doorsturen naar de calculatie, planning maar ook naar o.a. de administratie om te zien wat de consequenties zijn van aanpassingen. Het spreekt voor zich dat deze informatie mee gaat de onderhoudsfase in.

ERP

De ERP systemen hebben heel veel informatie in zich waarbij deze informatie (gedeeltelijk) gedeeld moet worden met de interne / externe medewerkers en ketenpartners. Door de inzet van de juiste hulpmiddelen wordt dit steeds makkelijker waarbij de "business rules" wel bepalend blijven.

Document management

De documenten die binnen een project of organisatie aangemaakt worden, kunnen via Microsoft SharePoint op de juiste manier en op de juiste plaats worden opgeslagen. Door de gebruikersvriendelijke interface wordt het voor de gebruiker vanzelfsprekend om documenten op te slaan. Bij wijzigingen in bestaande of nieuwe documenten kan het zo ingesteld worden dat betrokkenen een e-mail krijgen.