nieuws

Uniformiteit, samenwerken en kennisdelen...Dit waren enkele belangrijke doelen welke als leidraad diende voor dit project.

De afgelopen maanden heeft Be-Sync samen met de Biggelaargroep een samenwerkingsplatform gerealiseerd op basis van SharePoint 2016. Het nieuwe platform geeft de organisatie de mogelijkheid om effectiever samen te werken, kennis te delen en makkelijker te communiceren over de bedrijven heen.

Naast een sociaal intranet is ook een projectomgeving ingericht waar de komende tijd een pilot mee gedraaid zal worden. De projectomgeving heeft als doel de gebruikersorganisatie te ondersteunen bij het digitaal projectmatig samenwerken. Sneller documenten terugvinden, samenwerken met opdrachtgevers en/of onderaannemers in de keten, versiebeheer en toekomstbestendigheid zijn enkele voordelen van het nieuwe systeem.


Een dartbord met de tekst “Score BIG....gelaar!!” als dank voor een mooi project (die oude kon namelijk echt niet meer ☺)

Meer weten over dit project en de ervaring van de klant? Lees hier de klant aan het woord.

Ziet u de genoemde voordelen wel zitten? Dan komen wij graag bij u op de koffie om vrijblijvend te praten over de mogelijkheden van Office 365 en SharePoint.

Email
LinkedIn
Twitter