(business) consultancy

van behoefte naar oplossing

De wereld om ons heen is snel aan het veranderen. De nieuwe generatie werknemers gaat anders om met bijvoorbeeld het gebruik van ICT hulpmiddelen en werkt op een andere manier samen met collega's en partner bedrijven. In onze visie is het altijd van belang om ten tijde van verandering goed na te denken over de impact van veranderingen in de bedrijfsvoering en het aspect van de mens hierin.

Op uw verzoek kunnen wij u helpen uw bedrijfsprocessen in kaart te brengen of om deze te toetsen ten opzichte van de praktijk. Vanuit de Business Consultancy kunnen wij ook de Consultancy voor u invullen als het gaat om het implementeren van de eventueel gewijzigde strategie en bijbehorende bedrijfsprocessen.

Als back-end systeem heeft een totale ERP-oplossing de afgelopen jaren aan kracht ingeboet ten koste van een “Best-of-Breed” oplossing met de voordelen van een ERP gedachte. Deze “Best-of-Breed” oplossing voorziet in marktspecifieke applicaties voor de meeste bedrijfsfuncties. Be-Sync heeft veel ervaring met diverse ERP-oplossingen en de ontsluiting van deze ERP-oplossingen door de inzet van nieuwe (SharePoint) Portal-technieken. Hergebruik van bestaande informatie wordt steeds belangrijker en makkelijker. U bent rijker dat u denkt!

Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor het aanpassen van uw administratieve systeem. Be-Sync heeft ook (bijv.) 4PS Construct Consultancy kennis in huis, wij kunnen u helpen met het aanpassen van uw inrichting maar ook het aanpassen of bouwen van rapportages.